Kaleien & kalkverf behandelingen

Kaleien en kalkverf behandelingen zijn 2 populaire methodes om lelijke of vuile muren mee af te werken. Bent u op zoek naar een vakman die deze behandelingen kan toepassen op uw muren? Neem dan in regio Heist-op-den-Berg contact op met Hellemans Chris.

Kaleien

Deze eeuwenoude methode wordt gebruikt om oude, maar ook nieuwe muren een rustieke uitstraling te geven. In tegenstelling tot de verftechniek, ontstaat er hier geen egaal resultaat, maar een gewolkt effect, wat het rustieke karakter benadrukt.

Het kaleien van muren wordt daarnaast ook gezien als een duurzame regen- en weersbestendige oplossing voor zowel oude als nieuwe muren.

Kalkverf

Kalkverf is ideaal om binnen- en buitenmuren te witten. Omdat dit hier gebeurt met een mengsel dat witte kalk bevat, werkt deze techniek schimmelwerend.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Hellemans Chris voert kalkverf behandelingen en kaleien in Heist-op-den-Berg uit, dit steeds in 2 lagen en met de grootste zorg voor de bescherming van ramen en deuren. De verf is bovendien verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Neem vandaag nog contact op en vraag uw vrijblijvende offerte aan!

 

Clikc+