OP ONS VAKMANSCHAP KUNT U BOUWEN


 Vrijblijvende offerte   0472 60 17 88

Kaleien Lier

Wat is kaleien?

U heeft al gehoord van kaleien, of u weet zelfs hoe het eruit ziet, maar u heeft geen idee wat kaleien precies is?

Kaleien is een populaire techniek op gevels af te werken en te beschermen tegen diverse weersomstandigheden. Kalei bestaat voor het grootste deel uit kalk. Met behulp van een blokborstel brengen we het aan op de gevel. Daarbij zijn diverse technieken mogelijk, die elk een andere uitstraling hebben.

Kaleien wordt al eeuwen gedaan en werd vroeger vooral gebruikt op boerderijen om vocht in de muren te voorkomen.

Kaleien staat voor karakter

Authentiek en rustiek

Door de gevels van uw huis in Lier te kaleien geeft u ze een authentieke en karaktervolle uitstraling. Tegelijk worden de oude gevels opgefrist. Uw woning in een nieuw kleedje, als het ware!

Kaleien in alle mogelijke kleuren

Oorspronkelijk gebeurde kaleien enkel in het wit (de natuurlijke kleur van de kalk), maar tegenwoordig is kalei verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Dat in combinatie met de verschillende schildertechnieken, maakt dat de mogelijkheden op het vlak van kalei quasi eindeloos zijn. 

Kalkverf heeft niet alleen esthetische voordelen

De kalkverf die gebruikt wordt voor het kaleien zorgt voor een mooi resultaat. Maar, er zijn niet alleen esthetische voordelen. 

Zo zorgt deze natuurlijke verf er ook voor dat schimmels en mos geen vat krijgen op de gevels van uw woning. 

Kalk stoot vocht af en zal er dus ook mee voor zorgen dat uw gevels beter bestand zijn tegen nattigheid van buitenaf. 

Tot slot werkt kalk ook brandvertragend. Uw gevels laten kaleien zorgt dus ook voor een betere brandveiligheid van uw woning.

Uw partner voor kaleien in Lier

Wilt u uw woning in Lier een frisse én authentieke uitstraling geven én tegelijkertijd uw muren beschermen tegen allerhande weersinvloeden? Dan bent u bij Chris Hellemans aan het juiste adres voor het kaleien van uw woning in de regio Lier.

Wij staan garant voor een degelijke aanpak en een perfect afgewerkt resultaat.

Heeft u nog vragen of wenst u graag een offerte te ontvangen voor kaleien in de regio Lier? Neem dan contact met ons op.

Kaleien in de ruime regio

Wij zijn actief in de ruime regio. Je kan ons inschakelen voor het kaleien van uw woning in onder meer Heist-Op-Den-BergHerenthoutNijlenLierAarschotWesterloHerentalsTremeloHaacht, ...