OP ONS VAKMANSCHAP KUNT U BOUWEN


 Vrijblijvende offerte   0472 60 17 88

Terras aanleggen Tremelo

Een terras is genieten

Uw woning in Tremelo of omgeving heeft een gezellige tuin, klein of groot? Dan wilt u natuurlijk zoveel mogelijk genieten van de buitenlucht. Wat is er gezelliger dan met familie of vrienden op het terras te zitten en te genieten van een gezellig babbel? Of misschien trek je je graag terug op je terras met een goed boek en een lekker glas wijn? Wat je voorkeuren ook zijn, een terras is altijd genieten.

Diverse materialen voor uw terras

Voor het aanleggen van een terras zijn er diverse mogelijkheden op het vlak van materiaalkeuze. Ze hebben allemaal hun eigen karakter en eigenschappen.

Klinkers

Klinkers zorgen voor een ultiem buitengevoel. In klinkers kunnen we grote terrassen plaatsen (maar ook opritten, binnenkoeren, ...). Tot wel 150 vierkante meter!

Tegels

Tegels zijn makkelijk schoon te maken en zorgen voor een proper terras. We plaatsen terrassen in tegels tot zo'n 40 vierkante meter groot.

Hout

Wie houdt van een warme uitstraling op zijn terras, zit met hout altijd goed. Voor de aanleg van terrassen in hout gebruiken we uitsluitend hardhout dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

Terras aanleggen is vakwerk

Welk materiaal u ook kiest om uw terras aan te leggen in Tremelo of omgeving, het is en blijft een klus voor een vakman. Het aanleggen van een terras vergt namelijk de nodige kunde en kennis. 

Wij leggen uw terras aan volgens de regels van de kunst én met de beste materialen. Zo bent u zeker van een geslaagd resultaat waarvan uw nog jaren kunt genieten.

Terras aanleggen in Tremelo? Chris Hellemans is uw partner!

Wilt u een terras laten aanleggen in Tremelo of ruime omgeving? Dan bent u bij Chris Hellemans aan het juiste adres voor het plaatsen van uw terras in klinkers, tegels of hout..

Wij staan garant voor een degelijke aanpak en een duurzame en betaalbare oplossing. 

Heeft u nog vragen of wenst u graag een offerte te ontvangen voor het aanleggen van een terras in Tremelo of ruime regio? Neem dan contact met ons op.

Terras aanleggen in de ruime regio

Wij zijn actief in de ruime regio. Je kan ons inschakelen voor vochtbehandeling in onder meer Heist-Op-Den-BergHerenthoutNijlenLierAarschotWesterloHerentalsTremeloHaacht, ...