Uw partner bij vochtmetingen

Heeft u last van vochtplekken in huis en bent u op zoek naar een efficiënte methode om deze te bestrijden? Neem dan in regio Heist-op-den-Berg contact op met Hellemans Chris. Ook houdt Hellemans Chris zich bezig met het dichten van scheuren in kelders en dichten van gaten. Neem zeker contact op voor meer informatie.

Professionele vochtbehandeling

Hellemans Chris is uw expert in vochtmetingen in Heist-op-den-Berg. Hij komt bij u langs met vochtmetingsapparatuur en zoekt uit waar de vochtproblemen precies gesitueerd zijn. Op basis van deze bevindingen wordt er een behandelingswijze opgesteld. Afhankelijk van o.a. de hoogtes, afkappingen, lagen en hoeveel er geïnjecteerd moet worden, wordt er een offerte op maat opgesteld. Eens deze is goedgekeurd, gaat Chris over tot de uitvoering van de werken. Zo kan u ook staat maken op deze firma voor het dichten van scheuren en barsten in kelders en regenputten alsook het dichten van buizen en nutsvoorzieningen.

Scherpe prijskwaliteitverhouding

Voor vochtbestrijding in Heist-op-den-Berg moet u beslist bij Hellemans Chris zijn. Hij staat immers garant voor een degelijke aanpak en een duurzame oplossing voor uw vochtproblemen. De scherpe prijskwaliteitverhouding is de kers op de taart!

Afspraak maken

Dit kan snel en gemakkelijk. Chris helpt u dan graag verder.

Clikc+