Voegwerken 

Dat uw gevel het beste onderhoud verdient, staat buiten kijf. De kwaliteit van het voegwerk speelt hierbij een grote rol, want de voegen zijn als het ware de lijm die alles samen houdt. Zijn uw voegen aan renovatie toe? Voor al uw voegwerken in Heist-op-den-Berg slechts één adres, Hellemans Chris!

Werkwijze van de voegwerken

Bij Hellemans Chris kunt u zeker zijn van een vakkundige uitvoering van al uw voegwerken. Hij is uw specialist in het uitslijpen, reinigen en voegen van gevels. Hij komt graag bij u langs om een offerte op maat op te stellen.

Na uw akkoord worden de werken gestart. De stelling wordt geplaatst en het uitslijpen wordt aangevat. Afhankelijk van de hardheid van de voeg gebeurt dit met diamantschijven of voegwreven. Na het uitslijpen worden de gevels gereinigd, gevolgd door het opvoegen en eventueel het plaatsen van hydrofuges (afhankelijk van de steensoort).

100 % kwalitatief voegwerk!

Wilt u uw gevel door de vakkundige handen van Chris uit Heist-op-den-Berg laten omtoveren tot hét visitekaartje van uw woning? Aarzel dan niet en maak vandaag nog een afspraak. Chris helpt u graag verder.

 

Clikc+