OP ONS VAKMANSCHAP KUNT U BOUWEN


 Vrijblijvende offerte   0472 60 17 88

AANLEG TERRASSEN

Het fijnste vakmanschap, de mooiste terrassen

Een terras is een must als u optimaal wil genieten van uw woning of uw tuin. Het aanleggen van een terras vergt echter de nodige kunde en kennis. Doe daarom beroep op een professional als Chris Hellemans en pronk binnen een mum van tijd met het magnifieke resultaat. Een kwalitatief, egaal en duurzaam terras aan een concurrentiële prijs. Wat wenst u nog meer om uw zonnige zomer in eigen tuin aan te vatten?! 

Bestratingswerken

Dankzij een jarenlange, nauwe samenwerking met leverancier Matthijs uit Heist-op-den-Berg, zijn we bij Chris Hellemans in staat om de beste prijzen voor onze klanten te regelen. Samen met u bespreken we uw project uitvoerig alvorens we van start gaan, zodat we heldere afspraken kunnen maken omtrent het budget, de materiaalkeuze en de uit te voeren werken. U wordt van elke stap in het proces op de hoogte gebracht zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. 

Wat tegels betreft, plaatst Chris oppervlakken van maximaal 40 vierkante meter. Voor klinkerwerken reiken de oppervlakken tot 150 vierkante meter. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, werken we steeds met hoogwaardige en betrouwbare tegels en klinkers. 

Contact en vrijblijvende offerte

Doe voor het aanleggen van uw terras beroep op onze professionals. Zij staan u met plezier bij met hun vakkennis en expertise. Contacteer ons gerust voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Wij kijken er alvast naar uit u te mogen helpen!

Terras aanleggen in de ruime regio

---
Chris Helleman is actief in de ruime regio van Heist-Op-Den-Berg, Herenthout, Nijlen, LierWesterlo, Herentals, Tremelo, Haacht, Putte, Keerbergen, Beerzel, Geel, Herentals, Olen, Oevel, ...