OP ONS VAKMANSCHAP KUNT U BOUWEN


 Vrijblijvende offerte   0472 60 17 88

Chris Hellemans te Westerlo 

Vochtbehandeling, vochtbestrijding, Kaleien, kalkverf behandelingen, aanleg terasssen in de ruime regio van Westerlo

Natte muren en vochtplekken?

Heeft u in uw woning in de regio Herenthout natte muren of vochtplekken op de muren? Dan heeft u wellicht te maken met een vochtprobleem. Eerst en vooral is het belangrijk om uit te zoeken wat de oorzaak van het probleem is. Enkel op die manier kunnen we overgaan tot een juiste vochtbehandeling.

Vochtproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben. En elk probleem vereist zijn eigen specifieke vochtbehandeling. We lijsten even de mogelijke oorzaken van vochtproblemen op. Zo kunt u voor uw huis in de regio Westerlo vaststellen waar het schoentje precies knelt.

In een vochtige woning hebben we al snel de neiging om de verwarming een paar graden hoger te zetten. Na een grondige vochtbehandeling is dit niet meer nodig. Op die manier kan een vochtbehandeling dus bijdragen aan een lagere energiefactuur én een milieuvriendelijkere woning.

Uw partner in vochtbehandeling in Westerlo

Is het tijd om uw woning in Westerlo gezonder, duurzamer en aangenamer te maken? Dan bent u bij Chris Hellemans aan het juiste adres voor de vochtbehandeling van uw vochtprobleem.

Wij staan garant voor een degelijke aanpak en een duurzame en betaalbare oplossing van uw vochtprobleem. 

Heeft u nog vragen of wenst u graag een offerte te ontvangen voor een grondige vochtbehandeling in Westerlo? Neem dan contact met ons op.

Wat is kaleien?

U heeft al gehoord van kaleien, of u weet zelfs hoe het eruit ziet, maar u heeft geen idee wat kaleien precies is?

Kaleien is een populaire techniek op gevels af te werken en te beschermen tegen diverse weersomstandigheden. Kalei bestaat voor het grootste deel uit kalk. Met behulp van een blokborstel brengen we het aan op de gevel. Daarbij zijn diverse technieken mogelijk, die elk een andere uitstraling hebben.

Terras aanleggen is vakwerk

Welk materiaal u ook kiest om uw terras aan te leggen in Westerlo of omgeving, het is en blijft een klus voor een vakman. Het aanleggen van een terras vergt namelijk de nodige kunde en kennis. 

Wij leggen uw terras aan volgens de regels van de kunst én met de beste materialen. Zo bent u zeker van een geslaagd resultaat waarvan uw nog jaren kunt genieten.

Uw gevelwerken zijn bij Hellemans Chris uit Westerlo in goede handen!

Hellemans Chris is een rasechte vakman met meer dan 30 jaar ervaring die de stiel van zijn vader geleerd heeft. In regio Westerlo is Chris zonder twijfel uw partner voor alles wat met gevels en voegwerken te maken heeft. Zijn passie is het injecteren. Hij doet er dan ook alles aan om uw gevel zo goed mogelijk bestendig te maken tegen vuil, water en weersinvloeden.

Diensten in de ruime regio van Westerlo

Particulieren en aannemers kunnen bij ons terecht voor:

---
Chris Helleman is actief in de ruime regio van Heist-Op-Den-Berg, Herenthout, Nijlen, Lier, Aarschot, Westerlo, Herentals, Tremelo, Haacht, Putte, Keerbergen...