OP ONS VAKMANSCHAP KUNT U BOUWEN


 Vrijblijvende offerte   0472 60 17 88

Uw specialist in vochtbestrijding

---
Chris Helleman is actief in de ruime regio van Heist-Op-Den-Berg, Herenthout, Nijlen, LierWesterlo, Herentals, Tremelo, Haacht, Putte, Keerbergen, Beerzel, Geel, Herentals, Olen, Oevel, ...

VOCHTBEHANDELING

Uw specialist in vochtbestrijding en kelderdichting

Vochtplekken op binnenmuren kunnen verschillende oorzaken hebben. Opstijgend of doorslaand vocht, invloed van het weer op uw gevel en buitenmuren, …  Bent u op zoek naar een efficiënte methode om vochtplekken te bestrijden? Bij Chris Hellemans gaan we op zoek naar de precieze oorzaak van uw vochtprobleem om het vervolgens bij de wortels aan te pakken. Op basis van onze bevindingen wordt er een aangepaste wijze voor vochtbehandeling opgesteld en afhankelijk van onder andere de hoogtes, afkappingen, lagen en hoeveel er geïnjecteerd moet worden, maken we een offerte op maat. Zodra u de offerte goedkeurt, gaan we met onze vakmannen over tot de uitvoering van de werken.

Naast het verwijderen van vochtplekken, helpen we u ook met het dichten van scheuren en barsten in kelders en regenputten, alsook met het dichten van buizen en nutsvoorzieningen. 

Kwaliteit in vochtbehandeling aan een scherpe prijs

Chris Hellemans uit Heist-op-den-Berg staat garant voor een degelijke aanpak en een duurzame oplossing voor uw vochtproblemen. Onze concurrentiële prijzen en garantie op kwaliteitsvolle uitvoering zijn de kers op de taart. 

HYDROFUGE TEGEN DOORSLAAND VOCHT

Behandelen van uw gevel met hydrofuge

Een piekfijne gevel geeft uw woning een mooie look en zorgt voor een coherent (isolerend) geheel. Helaas zijn metsel- en voegwerken op lange termijn niet bestand tegen veranderende weersomstandigheden zoals regen, wind, hagel, sneeuw en zon. Is uw gevel zijn frisse uitstraling doorheen de jaren verloren? Hoog tijd dan voor een grondige gevelreiniging en nabehandeling met hydofuges. 

Hydro…wat?

Bij het hydrofoberen van uw gevel brengen we een product aan dat uw muur beschermt tegen allerlei weersinvloeden. Dankzij de aangebrachte gel heeft water geen kans meer om in uw gevel te trekken waardoor uw woning er langer als nieuw blijft uitzien. Bovendien maken mossen geen kans en komen algen minder snel terug. Kortom, uw gevel is optimaal beschermd waardoor de duurzaamheid ervan aanzienlijk verhoogt. 

Zorgvuldige plaatsing

Een vlekkeloze behandeling met oog voor detail, dat is waarop u kunt rekenen als u beroep doet op Chris Hellemans voor een gevelbehandeling met hydrofuges. Ramen en deuren worden door onze werkmannen vooraf vakkundig afgeplakt zodat het product geen schade kan aanbrengen. Dankzij onze feilloze service en nauwkeurige manier van werken hebben we doorheen de jaren een uitgebreide poule van tevreden en steeds wederkerende klanten opgebouwd. 

Contact en vrijblijvende offerte

Een gevel is meer dan een hoopje bakstenen en verdient dan ook de nodige zorgen en een gepast onderhoud. Twijfelt u nog of Chris Hellemans en zijn vaklui de geknipte personen zijn om uw project in handen te nemen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak en we bekijken samen wat de opties zijn voor uw probleem.

Vochtbehandeling in de ruime regio

---
Chris Helleman is actief in de ruime regio van Heist-Op-Den-Berg, Herenthout, Nijlen, Lier, Aarschot, Westerlo, Herentals, Tremelo, Haacht, Putte, Keerbergen...