OP ONS VAKMANSCHAP KUNT U BOUWEN


 Vrijblijvende offerte   0472 60 17 88

KALEIEN EN KALKVERF

Kaleien: esthetiek en techniek gaan hand in hand

Uw buitenmuren een karakteristiek uitzicht geven én tegelijk beschermen tegen weersinvloeden? Dat kan perfect! Kaleien is een schildertechniek waarbij dunne kalkpleister met een kwast op de muur wordt uitgestreken. Kaleien en kalkverfbehandelingen zijn twee populaire methodes bij zowel binnen- als buitenmuren. Een nieuwbouw of een renovatieproject; wij zorgen ervoor dat uw gevel voldoet aan uw persoonlijke smaak en wensen. 


Rustieke uitstraling

Deze eeuwenoude methode wordt gebruikt om oude en nieuwe muren een rustieke uitstraling te geven. In tegenstelling tot de verftechniek, ontstaat hier geen egaal resultaat maar een gewolkt effect waardoor het rustieke karakter nog benadrukt wordt. Door gebruik te maken van een blokkwast verzekeren we een mooie, authentieke look. De verf is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. 

Kalkverf

Kalkverf is ideaal om uw binnen- en buitenmuren te witten op een milieuvriendelijke manier. De natuurlijke verf werkt bovendien mos- en schimmelwerend én vertraagt brandhaarden omdat het witte kalk brandwerend is en vocht afstoot. 

Contact en vrijblijvende offerte

Wilt u uw gevel onder handen laten nemen? Bent u op zoek naar een specialist als het over kaleien en kalkverf gaat? Dankzij zijn jarenlange ervaring vindt Chris Hellemans voor werkelijk elke gevel een geschikte aanpak. Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte op maat van uw project.

Kaleien in de ruime regio


---
Chris Helleman is actief in de ruime regio van Heist-Op-Den-Berg, Herenthout, Nijlen, LierWesterlo, Herentals, Tremelo, Haacht, Putte, Keerbergen, Beerzel, Geel, Herentals, Olen, Oevel, ...